fbpx

W E L K O M

De geest van de pionierstijd stond model

Hoe de gezonde kracht uit de natuur steeds krachtiger werd

De natuur is niet in formules te vatten, omdat ze veel intelligenter gemaakt is dan wat de mens er probeert van na te bootsen.

Goed gemaakte en gekozen natuurlijke preparaten voor de gezondheid zijn vaak ook veiliger en betrouwbaarder dan patentformules en talloze mensen voelen er zich dan ook goed bij.

Dat mag als een grote verdienste van Alfred Vogel samen met de familie Drenth worden vermeld. Ze waren vrienden en zijn dat gebleven tot aan de dood van Alfred, toen hij op zeer hoge leeftijd overleed. Die kennis van de werking van planten en kruiden, waardering van de mens en zijn gezondheid, en de hoge standaard bij de productie van natuurlijke preparaten zijn sedertdien terug te vinden in de middelen die Tom Drenth sedertdien aanbood: Fytobell®.

De natuur heeft altijd gelijk en krijgt ook steeds meer gelijk dankzij de grote tevredenheid van gebruikers van natuurlijke preparaten, die zowel preventief als curatief de gezondheid ondersteunen en in stand houden en tegelijk problemen helpen voorkomen.

Pionier Alfred Vogel

Alfred Vogel was een van de grootste en meest bekende pioniers van de natuurlijke geneeswijze op basis van kruiden en plantenextracten in Europa. Zijn bekendste werk “De kleine dokter” is eigenlijk een meesterwerk van ervaring en observering van de natuur en behandelingen van problemen door natuurvolkeren in hun natuurlijke habitat. Hij onderzocht de werking van planten, niet om ze na te bootsen in scheikundige formules en om ze te kunnen patenteren, maar om ze te gebruiken in goede preparaten en de mensen op een veilige manier weer gezond te maken.

Bevriend met familie Drenth

Van bij de aanvang was o.m. de familie Drenth bevriend met de Zwitserse homeopaat en kruidenkenner Alfred Vogel, best bekend als dokter Vogel. Wat in Zwitserland succesvol werkte, moest ook kunnen in België en Nederland dachten ze en zodoende werd in Elburg eerst een bescheiden productie-unit uitgebouwd die met de jaren zou uitgroeien tot een reusachtig bedrijf met internationale faam en filialen, o.m. in België, Frankrijk en Italië. Zelfs de Nederlandse koninklijke familie werd een enthousiast gebruiker van deze natuurlijke preparaten die door de familie Drenth met ijver werden gepropageerd.

Mettertijd werd meer aandacht geschonken aan publicaties, er kwamen nieuwe boeken, een Nederlandstalige uitgeverij, tijdschriften gebaseerd op de methode van A. Vogel en zijn werken werden in vele talen vertaald, voordrachten werden georganiseerd en Alfred Vogel heeft daardoor tienduizenden mensen in grote voordrachthallen weten te boeien in heel Europa, ook in België en Nederland. Gebruikers kregen de gelegenheid vragen te stellen aan mensen die een gespecialiseerde opleiding hadden genoten en er werd meer en meer werk gemaakt van moderne distributiekanalen en marketingmethodes.

Fytobell®.

Zo kreeg Tom Drenth, de zoon van één van de oprichters de leiding van de Belgische afdeling en maakte hij deel uit van het bestuur in Nederland. Maar toen Alfred Vogel op hoge leeftijd kwam te overlijden, had enkel de familie Drenth nog de spirit en de band met het ideeëngoed van Vogel met wie ze persoonlijk heel goed bevriend waren geweest en dus was de tijd gekomen om die authentieke en originele lijn consequent door te trekken in natuurlijke preparaten op basis van kruiden en planten: Fytobell was geboren.

Dezelfde principes, dezelfde geest, dezelfde pioniersgedachte van de oude bezieler was overgekomen in dit jonge bedrijf Fytobell. Dankzij de ervaring en bekwaamheid van de familie Drenth en voortdurende wetenschappelijke research met eerbied voor de mens, zijn gezondheid en geluk en toetsing in de natuurgeneeskundige artsenpraktijk, neemt de bekendheid steeds toe en groeit de waardering vanwege de uitgebreide gebruikerskring.

Artsen waarderen trouwens de doeltreffende werking en unieke extractiemethodes (onder ultrageluid) zodat meer werkzame stoffen in de preparaten terug te vinden zijn dan in gewone middelen.

Het assortiment telt momenteel al zo’n 84 natuurlijke producten die hun toepassingsgebied hebben voor de belangrijkste organen in het lichaam en tegen de meest voorkomende kwalen en ongemakken: Heilzame middelen die hun efficiëntie al ruimschoots hebben bewezen. Het spreekt voor zich dat daarom steeds meer mensen een beroep op doen op de natuurlijke preparaten van Fytobell.

Taal/Langue