fbpx

W E L K O M

Gezonde kracht uit de natuur!

Groots, gracieus en soms oeroud, met sterke wortels die diep in de bodem verankerd zijn, en ranke takken die tot hoog in de hemel reiken, zijn bomen het toonbeeld van rust, kracht en duurzaamheid. Met hun bladerenkleed dat elk seizoen wisselt, staan ze ook voor aanpassingvermogen en vernieuwing!

Wat doen plantaardige middelen voor u?

Plantaardige middelen zijn de meest toegepaste en uitgeteste heilzame producten ter wereld. Deze schat aan empirische verworvenheden heeft als geen andere de toets der eeuwen doorstaan. Gedurende de laatste decennia zijn vele geneeskrachtige planten ook wetenschappelijk onderzocht en geanalyseerd. Dit heeft bijgedragen tot een nog diepere kennis van heilzame planten en de daarvan vervaardigde middelen, die op hun beurt weer de basis vormen voor veel synthetische en homeopathische preparaten.

Zoek op onderwerp

Onze Bestsellers

Immunibell

werking van het immuunsysteem.
Ingrediënten versterken elkaars werking (synergie)

Curcuma forte

spieren, gewrichten, spijsvertering, immuniteit, zenuwstelsel, bloedsomloop, huid

Vitamine D

Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
Speelt een rol in het celdelingsproces.

Vitamine K2

Draagt bij tot de instandhouding van een goed vaatstelsel. en normale botten.

Echinabell Vit C

Echinacea optimaliseert het immuunsysteem, en ondersteunt de gezondheid van de luchtwegen.

Historiek

Goed gemaakte en gekozen natuurlijke preparaten voor de gezondheid zijn vaak ook veiliger en betrouwbaarder dan patentformules en talloze mensen voelen er zich dan ook goed bij. Dat mag als een grote verdienste van Alfred Vogel samen met de familie Drenth worden vermeld.

Fytobell zoekt

Bent u bekend in onze sector en heeft u als zelfstandige creatieve vaardigheden, bent u tweetalig (Nederlands en Frans), gaat u gemakkelijk met mensen om en bent u enthousiast om nieuwe mogelijkheden te ontdekken? Dan past u wellicht in ons vaardig team.

Fytobell winkel

Om het grote publiek daarmee op elk moment kennis te laten maken, richtte Fytobell® in zijn gebouwen in Alken een shop in, waar je op elk moment kennis kan maken met al deze preparaten en hun mogelijkheden. Mooi gepresenteerd, een klassevol interieur en overzichtelijk…

Taal/Langue