Krachtige antioxidanten

Onze gezondheid hangt in sterke mate af van onze immuniteit. Die wordt voortdurend bedreigd door de moderne hectische levenswijze en schadelijke elementen in onze voeding. Daardoor komen allerlei stoffen in het organisme terecht, die er niet thuis horen. Deze vrije radicalen kunnen een gevaar betekenen voor de gezondheid. Daarom zijn antioxidanten die vrije radicalen opruimen en schadelijke stoffen uit het lichaam elimineren van uitzonderlijk belang: o.a. b├Ętacaroteen, glutathion, L-cyste├»ne, seleenmethionine, vitamine C en E ondersteunen op die manier de weerstand.
Antioxidanten kunnen we dus niet missen. Integendeel, ze zijn steeds meer van vitale betekenis voor onze gezondheid. Polyfenolen en terpenen, spelen een cruciale rol bij de bescherming van de cellen tegen vrije radicalen. Bovendien wordt via de stimulering van de stofwisseling een bijdrage voor de slanke lijn geleverd. Betere cholesterolwaarden, een beter geheugen, een sterkere weerstand, een betere bloedsomloop en een goede bescherming van de cel tegen oxidatie en woekeringen. Ook groene thee is een krachtige antioxidant.

Antoxid-Plus

Antioxidanten optimaliseren en bevorderen de gezondheid.

Groene thee

Speelt een rol bij gewichtsbeheersing. Is een antioxidant. Ondersteunt de gezondheid van het hart.
Ondersteunt het lipiden metabolisme en de bloedsuikerspiegel. Is goed voor de gezondheid van de botten.
Draagt bij tot de gezondheid van de huid. Speelt een rol bij fysieke en mentale stimulatie. Is goed voor de gezondheid van mond en tanden.