‘t Buskruid-lummen

Voor al uw gezonde aankopen 

Thee & toebehoren, kruiden, Fytobellproducten, etherische oliën & hydrolaten, verstuivers, boeken, grondstoffen voor kruidenbereidingen en cosmetica, verpakkingen en bereidingsmateriaal…
Je vindt het allemaal bij ‘t Buskruid te Lummen.

Wil je ons bezoeken?

Open : elke dag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag en zondag gesloten

Dr. Vanderhoeydonckstraat 64
3560 Lummen

Contact:
Telefoon: 013/52.11.84
Telefoon: 0475/41.54.75
E-mail: info@tbuskruid.be  

www.tbuskruid.be

‘t buskruid hotel

Bezoek

Zorg voor voldoende mineralen en drink voldoende water

Heb je ooit nierstenen gehad, of problemen gehad met de nieren? Neen? Dan mag je erg gelukkig zijn, want iemand met een aanval van nierkolieken en nierstenen kruipt op handen en voeten over de grond van de pijn. Naar schatting krijgen meer dan 20.000 mensen in ons...

Prostaatproblemen kun je voorkomen

De meeste mannen krijgen er ooit last van Denk aan Proflabell als natuurlijke hulp Wat borstkanker is voor vrouwen, is prostaatkanker voor mannen. Ze zijn er bang voor, terecht. Iedereen kent wel iemand die last heeft van de prostaat: urineverlies, nadruppelen, ‘s...

Praktijk Alvoet

Reeds jaren ben ik een professionele voetreflexologe. Vanaf 1996 ben ik intensief bezig met het volgen van diverse opleidingen in binnen- en buitenland. Deze opleidingen zijn een ondersteuning in mijn dagdagelijkse bezig zijn in mijn praktijk. Ik stem de volgende...

Abdijsite van Herkenrode

De abdij van Herkenrode werd gesticht in 1182. Ze werd een van de meest prestigieuze en invloedrijke vrouwenabdijen van het prinsbisdom Luik en de Lage Landen. Na de Franse Revolutie beginnen 200 jaar verval.  In 1998 kocht het Vlaamse Gewest zowat 100 ha van het...