Zenuwstelsel

Last van drukte, stress, angstgevoelens, onrust en zenuwachtigheid? Wie niet? Alhoewel stress en spanning bij het leven horen, kunnen ze bij lang aanhouden lichamelijke en geestelijke klachten veroorzaken, zoals concentratieverlies en een slechte nachtrust. Al deze spanningsklachten zijn in feite waarschuwingen. Wie deze signalen negeert, en niet op zoek gaat naar de oorzaak, kan last krijgen van ernstiger verschijnselen, zoals overspannenheid.
Passiflora, Ballota nigra, Humulus lupulus en Valeriana zijn buitengewoon interessante kruiden. Ze werken ontspannend en rustgevend en zijn aangewezen bij zenuwachtigheid en stress, zonder risico op gewenning of neveneffecten. Geen slaperigheid achter het stuur of tussen de boeken, maar wel rust in de geest!

Passibell

Passiflora helpt te ontspannen bij stress, en ondersteunt de slaap. Valeriaan bevordert de mentale gezondheid en ondersteunt de slaap. Ballote helpt te ontspannen en ondersteunt de slaap. Hop is goed voor het zenuwstelsel en ondersteunt de slaap.