Vitaliteit

Veel mensen verliezen hun spankracht, uithoudingsvermogen en energie. Hun lichaam is uitgeput. Chlorella heeft een hoge capaciteit om het lichaam te zuiveren, ondersteunt het lichaamslaboratorium bij die taak en beschermt ook de cellen tegen foute elementen uit het voedsel, met inbegrip van zware metalen, speelt een hoofdrol bij de aanmaak van rode cellen en is ook zuiverend. Naast het zuiveren van het lichaam wordt ook de spijsvertering geholpen, winderigheid verdwijnt en de darmflora worden hersteld zodat de darmtransit verbetert en de huid frisser wordt.
Chlorella: laadt de batterijen weer op en zuivert op bijzondere wijze.

Een combinatie van een aantal stoffen met coënzym Q10 geeft tijdens de dag extra energie, lichamelijke en geesteljke prestaties verbeteren, het uithoudingsvermogen wordt verhoogd, houdt je helder en alerter en vermindert geestelijke vermoeidheid.

Chlorella 1000 mg

Bevordert de energie en de vitaliteit. Ondersteunt het immuunsysteem. Is zuiverend. Speelt een rol in de spijsvertering. Ondersteunt de darmgezondheid – microbiële balans. Speelt een rol bij het afslanken. Is een antioxidant.

CQ10 complex

Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Met L-carnitine, alfa liponzuur en coënzym Q10.