Slapen

Goudpapaver, ook wel ‘slaapmutsje’ genoemd, valeriaan en passiebloem hebben stuk voor stuk een bewezen positief effect op onze nachtrust, zonder dat daarbij het normale slaapritme negatief wordt be├»nvloed. Vooral als ze op de juiste manier worden gecombineerd. Dan versterken ze elkaar in hun werking. Men voelt zich fit en uitgerust na een nachtje gezond en weldoend slapen.
Verwacht niet direct resultaat. Het corrigeren, ondersteunen en reguleren van de lichaamsfuncties neemt zeker een paar dagen in beslag. De werking van deze planten is anders dan die van een regulier slaaptablet.

Escholcin druppels

Goudpapaver, passiflora en valeriaan dragen bij tot ontspanning en ondersteunen een gezonde slaap. Vitamine B6 draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en een vermindering van stress, vermoeidheid en moeheid.

Escholcin tabletten

Goudpapaver, melisse, passiflora en valeriaan dragen bij tot ontspanning en ondersteunen een gezonde slaap. Vitamine B6 draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en een vermindering van stress, vermoeidheid en moeheid.