fytobell logo

workshops

Workshop 'De plant als geneesmiddel'

 

Voor wie bestemd?

De workshop is bedoeld:

  • voor degenen die in het verleden de 4-delige lessenreeks geheel of gedeeltelijk hebben gevolgd een welkome opfrissing van hun kennis en een aanvulling daarop.
  • voor iedereen die belangstelling heeft getoond voor de lessenreeks, maar nog niet in de gelegenheid is geweest een of meer lessen te volgen.
  • voor iedereen die interesse heeft in het volgen van deze workshop 

 

Elk jaar een nieuwe uitnodiging

De komende jaren zal de workshop telkens opnieuw gegeven worden en ook dan weer voorzien zijn van de nieuwe ontwikkelingen en producten. Elk jaar ontvang je dus een nieuwe uitnodiging om je kennis weer op te frissen en aan te vullen.

 

Inhoud van de workshop

Tijdens de workshop staat de plant als geneesmiddel centraal. Je maakt op een aangename en begrijpelijke manier kennis met de natuurlijke producten van Fytobell die met behulp van deze planten zijn ontwikkeld. Je leert hoe je ze best kan gebruiken en er veilig en effectief mee kan omgaan. De bespreking wordt bovendien boeiender en begrijpelijker dankzij het gebruik van audiovisueel lesmateriaal. Deze informatie wordt ook geïllustreerd met talrijke voorbeelden en toepassingen uit de artsenpraktijk.

 

Lesmateriaal

Het lesmateriaal bestaat o.a. uit een uitgebreide syllabus en een Kennistoets die je zelf thuis kunt maken om je kennis te testen.

 

Locatie

In ons bedrijf in Alken hebben wij de beschikking over een volledig geoutilleerde ruimte.

Gezien het feit dat er een flinke logistieke organisatie voor nodig is om de workshop in andere locaties in het land te geven, gaat onze voorkeur ernaar uit je in ons bedrijf te verwelkomen.

Als je dus wat verder weg woont, bedenk dan dat je de rit eenmalig maakt. De verbinding met de trein is zeer goed. De trein stopt bij ons bedrijf voor de deur.

Fytobell-Drenco N.V., Stationsstraat 110/2, 3570 Alken

 

Kosten

€ 15,00 inclusief de lesmaterialen. Te voldoen bij binnenkomst.

Tijdens de workshop mag je gratis een verpakking van 100 ml uitkiezen uit het hele gamma van Fytobell.

 

Aanmelden

  • Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Per telefoon: 011 371 924

 

Tijd

  • datums worden later bekend gemaakt 

 

Groepen die zelf willen organiseren

Voor groepen die zelf een locatie en deelnemers wensen te organiseren, wordt de workshop daar gegeven. Neem hiertoe contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Registreer je voor de nieuwsbrief

FacebookSmall283WithInvisibleBorders