fytobell logo

Cardubell maakt de spijsvertering weer feestelijk

 

Cardubell maakt de spijsvertering weer feestelijk

Feestlever? Baksteen in de buik, opgeblazen gevoel?

In de donkerste dagen van het jaar willen velen wat licht en gezelligheid brengen door zich feestelijk te omringen met vrienden en familieleden en vooral daar uitbundige vreugde aan te verbinden door uitvoerig te tafelen en zich duchtig te spijzen en te laven. Dat onze menselijke natuur haar beperkingen heeft weten velen jammer genoeg pas achteraf. En goede voornemens worden vaak te laat gemaakt. Onze spijsvertering krijgt het meestal erg moeilijk en vaak wegen feestelijke zoetigheden en vettige en rijk overspoelde schotels als een loodzware baksteen op lever en maag. Meer nog: in de plaats van een feestelijk genot wordt het een ellendige malaise. Gelukkig heeft de natuur veel mogelijkheden om te herstellen.

 

Alles wat de mond in gaat, kan lekker en plezierig zijn, maar niet alles is nuttig en niet alles is gezond. Dat wordt vaak veel te laat ervaren, ofwel wordt men door het gezelschap vaak overreden om toch toe te geven aan de sociale druk en mee te doen met de rest, waartoe men misschien niet helemaal in staat is.

In deze periode van het jaar worden velen dan ook geconfronteerd met hun fysieke beperkingen die niet evenredig zijn met het feestaanbod en zeker niet met hun goesting. Overdaad heeft al talloze magen en levers overstuur gemaakt en de indigesties zijn goedkoop, hoe duur de feesttafels ook zijn.

Het is goed van zich te ontspannen en met zijn gezin, vrienden en de familie te genieten van de goede dingen des levens. Maar het lichaam heeft zijn grenzen en de filterende en de ontgiftende capaciteit van het grote lichaamslabo, de lever, is beperkt. Alcohol, vette spijzen, ongewoon zoete versnaperingen, aperitieven, zoutjes, zuurtjes, koekjes, gebak, chocoladedesserts, vette sauzen en exotische maaltijden... het lichaam is daar vaak niet tegen opgewassen. Het is ook niet verstandig zich altijd op sleeptouw te laten nemen door de gewoonte die er in bestaat dat men tegen het jaareinde absoluut geweldig moet eten en drinken, want achteraf betaalt men de tol.

 

Gelukkig kunnen we het ontgiftend werk van onze grote lichaamsfilter wat ondersteunen om de toxische stoffen te verwijderen en de spijsvertering een handje te helpen, zoadat het overvolle gevoel, de opgeblazenheid, de matheid en de onvermijdelijke sloomheid, hoofdpijnen en krampen snel gestopt worden. Want de lever is de barometer van onze gezondheid. Als die het laat afweten, dan voelt het hele lichaam zich van de kaart.

De natuur verschaft heel wat krachtig werkende planten om de cellen van deze filter te regenereren en te helpen om zich weer helemaal fit en lekker te voelen.

Cardubell is het middel bij uitstek dat Mariadistel bevat, om de „filtercellen” te regenereren. Daarenboven bevat Cardubell ook paardenbloem, extracten van artisjokbladeren, duivelsklauw en boldo.

Cardubell van Fytobell bevat al het goede van de natuur om de feestlever te verlichten en de spijsvertering vlotter te maken. De opgeblazenheid, de houten kop en de druk onder de ribben kunnen snel verholpen worden en het lichaam zal zich weer gezuiverd en fitter voelen.

Cardubell: een onmisbare vriend na overdadige feestmaaltijden.

Cardubell regenereert de cellen van het grote lichaamslaboratorium. De combinatie van bestanddelen heeft een gunstig effect op lever en galblaas.

 

Registreer je voor de nieuwsbrief

FacebookSmall283WithInvisibleBorders