fytobell logo

Chlorofyl zuivert je lichaam

Elke Belg rookt dagelijks 5 sigaretten, willen of niet !

Chlorofyl zuivert je lichaam

Weet je dat de gemiddelde Belg en Nederlander vijf sigaretten per dag rookt? En dat dit ook het geval is voor niet-rokers? Hoe zou dat kunnen, want er is rookverbod op openbare plaatsen? Het zijn niet de sigaretten zelf die hier verantwoordelijk voor zijn, maar wel de luchtvervuiling. Het autoverkeer - vooral dieselwagens - en de huisbrand, samen met vervuiling door industrie, landbouw, tuinbouw, veehouderij enz… zijn er oorzaak van dat zoveel toxische stoffen in de lucht komen en dat de schade die ze aanrichten te vergelijken is met het roken van vijf sigaretten per dag: ook door jonge kinderen, baby’s peuters, volwassenen, mensen met ademhalingsproblemen, ouderen. We kunnen er amper aan ontsnappen.

Ja je kan de impact verminderen door wat je zelf in de hand hebt verstandig te beheren. Daarom: niet roken! Want roken is het allerslechtste. Wie een lijstje wil van de schadelijkste stoffen die ons lichaam dagelijks moet verduren, kan het gemakkelijk krijgen: met stip op één: roken. Nadien suiker, geraffineerd voedsel, transvet, en te weinig bewegen. Uiteraard is volwaardige voeding belangrijk voor vitamines, mineralen en antioxidanten. Die antioxidanten zijn van vitaal belang om ons te beschermen tegen levensgevaarlijke bedreigingen, ook tegen kanker. Vitamine C is een van de belangrijkste antioxidanten. Vandaar dat dagelijks vers fruit en verse groenten van essentieel belang zijn. Maar dat is niet voldoende om alle gevaar te weren. Je moet natuurlijk niet zelf gaan roken, en je kan best de luchtinlaat van je auto afsluiten als je voor het rode licht achter een voorganger staat die de hele tijd zijn motor laat draaien en je moet zelf in de tuin niet met kunstmatige bestrijdingsmiddelen gaan werken en zeker niet in je woning. Maar toch kan je nog meer doen: chlorofyl is erg interessant voor de zuivering van de lucht. Zet daarom meer kamerplanten in huis. Types van klimop (hedera) en zelfs vrouwentongen (sanseveria) goudpalm, Aloë Vera en rubberplant slorpen heel wat vervuilende stoffen uit de woonkamer op en zuiveren de lucht van formaldehyde (in meubels) tot bestrijdingsmiddelen. En inwendig? Een van de beste planten om het lichaam te zuiveren is het kleinste plantje ter wereld: chlorella, niet enkel vanwege de chlorofyl (het hoogste percentage op aarde), maar ook omdat het zware metalen cheleert, dus aan zich bindt, waardoor deze gevaarlijke stoffen op een natuurlijke wijze uit het lichaam kunnen worden verwijderd. Het bevat ook ijzer, wat de aanmaak van rode bloedlichaampjes bevordert. Chlorella beschermt ook tegen parasieten, virussen en bacteriën en dat is in deze periode van het jaar mooi meegenomen.

Denk daarom aan Chlorella van Fytobell met maar liefst 1000 mg per tablet en je hebt je lichaam de grootste dienst bewezen. Chlorella vind je in apotheken met CNK-bestelcode 3308-616

Liever online bestellen? Dan kan veilig en snel via www.boverte.be

Vraag hier een gratis staal aan.

(1 staal per gezin en zolang de voorraad strekt)

 

Registreer je voor de nieuwsbrief

FacebookSmall283WithInvisibleBorders