fytobell logo

Wat kan je doen tegen hardnekkige hoest?

Wat kan je doen tegen hardnekkige hoest?

Om te beginnen moet je je weerstand versterken. Dat betekent: zorgen voor voldoende slaap, voldoende gezonde voeding waaronder fruit en groenten en belangrijke plaats moeten innemen, voldoende vitamine C en die mag je in deze tijd behoorlijk hoog zetten, zelfs tot 3 à 5 gram per dag gaan en de weerstand ook opkrikken met Echinacea. Echinabell druppels of Echinabell+ tabletten met Vitamine C van Fytobell is een aanrader.

En de hoest zelf?

Hoofddampbaden met eucalyptus en kamille, een verzachtende thee van linde en honing, en… ajuinthee. Snij een paar schijfjes van een verse ui af en doe die in heet water. Laat een paar minuutjes trekken. Dit brouwsel drink je in de loop van de volgende uren slokje per slokje op.

Ook goed: een ui in schijfjes snijden, er honing tussen “boteren”, de ajuin weer samenstellen en op een schoteltje leggen. Onderaan zal zich een soort ajuinsiroop vormen die je met een koffielepeltje kan opslurpen. Af en toe een lepeltje doet wonderen.

Wat ook wonderen doet, is een goede hoestsiroop op basis van acaciahoning en tijm. Tussabell Forte luchtwegsiroop van Fytobell is daartoe bijzonder goed, omdat het naast honing, ook tijm en Drosera bevat en salie. Op die manier krijg je de hoest snel klein.

Je vindt de producten in de apotheek met volgende CNK-bestelcodes:

  • Echinabell druppels: CNK-bestelcode 2898-963
  • Echinabell+ tabletten met Vitamine C: CNK-bestelcode 2595-791
  • Tussabell Forte - luchtwegsiroop: CNK-bestelcode 3079-597
  • Tussabell luchtwegdruppels: CNK-bestelcode 2974-954

Liever online bestellen? Dan kan veilig en snel via: www.boverte.com

Registreer je voor de nieuwsbrief

FacebookSmall283WithInvisibleBorders