fytobell logo

50net.be

Vijftig plus net (50+) 

 

Een heerlijk net voor wie zich geen senior wil voelen... 


Vijftig plus-net of liever 50net is een gespecialiseerd kanaal specifiek voor mensen met wijsheid en ervaring, maar jong van hart en soepel van gedachten.

Het is het net voor actieve mensen die de rijpheid van de middelbare leeftijd kennen, maar geen senior willen zijn en ook niet zo genoemd willen worden.
Het is het net voor mensen met een breed interesseveld en een grote belangstelling voor alles wat het leven boeiend kan maken. Het is het net voor mensen die creatief zijn, die sportief zijn met een verstandig kantje en die zich mooi willen maken op een volwassen manier, zich koket willen kleden, prachtige en interessante reizen willen maken, en willen weten hoe ze hun gezondheid zo lang mogelijk zo goed mogelijk kunnen houden. Ze houden van lekker eten, van mooie dingen, van heerlijk genieten in de natuur van verstandig beleggen en van hun gezin, kinderen en kleinkinderen en van hun vrienden. Ze voelen zich jong genoeg om nieuwsgierig te zijn naar alles wat het leven nog bekoorlijk kan maken en voor hen in petto heeft. Gezond leven, zich aantrekkelijk kleden, zich mooi maken, zijn geld veilig en verstandig beheren, van het leven en de wereld genieten en mooie dingen zien, en zich knus en veilig voelen in een aantrekkelijke woning.

 

Surf dus naar: www.50net.be

Voor wie 50'er is maar geen senior wil zijn.

Registreer je voor de nieuwsbrief

FacebookSmall283WithInvisibleBorders