Luchtwegen

Tegenwoordig kampen veel mensen met slijmen in de keel en de luchtpijpen, niet enkel in de winter, ook in de zomer. Verre reizen, airco, oververhitte auto, raampjes open en in de winter de microben die kwistig rondgestrooid worden. Iedereen kent het: hoesten, niezen, snotteren, slijmen enz…
Kriebels en prikkelhoest kan je nachtenlang uit de slaap houden en ondermijnt het gestel. Zolang slijmen de luchtwegen blijven irriteren is herstel moeilijk.
Een aantal planten heeft een zeer gunstig effect bij alle soorten luchtwegproblemen.

Besmettingen aan de ademhalingswegen komen vooral in het winterseizoen voor. De weerstand is dan wat verminderd en het verblijf in kleine ruimten met veel mensen maakt overdracht van microben gemakkelijk. Bij vallingen en irritatie aan de luchtwegen werkt tijm verzachtend. Slijmen worden gemakkelijker opgehoest.

PROSAN forte honingsiroop

Siberische ginseng, zonnedauw, echte salie, echte tijm en myrrhe optimaliseren de gezondheid van de luchtwegen en ondersteunen het immuunsysteem. Griekse alant ondersteunt de keelholte en de gezondheid van de luchtwegen.
Met acaciahoning.

PROSAN forte druppels

IJslands mos, Chinese anijs, Siberische ginseng, zoethout, Echinacea, Eucalyptus en zonnedauw ondersteunen de gezondheid van de luchtwegen en optimaliseren de natuurlijke weerstand.

Thymus vulgaris UE

Echte tijm ondersteunt de gezondheid van de luchtwegen en optimaliseert de natuurlijke weerstand.