Immuniteit

Iedereen weet dat mensen met een sterk immuunsysteem zelfs zware aanvallen op hun weerstand zonder schade kunnen doorkomen, het niet eens merken dat ze aangevallen zijn. De vraag is: hoe kom je aan zo’n sterke immuniteit, of met andere woorden: is het mogelijk om je natuurlijke weerstand te versterken, om je vermogen om schadelijke indringers, microben te elimineren of te neutraliseren, te vergroten?

Als je weet dat het lichaam, dankzij de natuurlijke afweerkracht, over een systeem beschikt om schadelijke micro-organismen uit te schakelen, moeten we dat enkel nog ondersteunen. En nadat deze microben zijn uitgeschakeld, moeten ze ook uit het lichaam worden verwijderd:

deze afvalstoffen die bestaan uit dode cellen en dode schadelijke indringers worden langs natuurlijke weg afgevoerd.

Maar eerst moeten de soldaten van het organisme, de witte bloedcellen wakker gemaakt worden en de wapens worden geslepen: de macrofagen moeten worden getraind tot elitesoldaten.

Echinacea, en andere planten, maar ook vitamine C, optimaliseren het immuunsysteem. Ze drukken de problemen dus niet weg, maar ondersteunen de mogelijkheden van het eigen lichaam om het probleem op te lossen, waardoor je snel herstelt , vaak al in de helft van de normale tijd, herstelt.

Immunibell

Zink, Echinacea, amandelpaddestoel, katsklauw, en de vitamines B6, B12 en D3 dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Ingrediënten versterken elkaars werking (synergie) Extra componenten die een gunstige invloed hebben op de luchtwegen. 100% natuurlijk

Echinabell druppels

Echinacea, Andrographis, lapacho en vlier optimaliseren het immuunsysteem. Siberische ginseng optimaliseert het immuunsysteem en helpt om het lichaam snel te versterken.

Met beta glucaan.

Echinabell plus vit C tabletten

Echinacea optimaliseert het immuunsysteem, en ondersteunt de gezondheid van de luchtwegen. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Propolis GLM

De tinctuur van propolis wordt vanwege de moeilijke oplosbare hars met een sterke alcohol gemaakt (90%) en vermengd met glycerinemaceraat. Er wordt ongeveer 200 gram propolis per liter tinctuur gebruikt, waarbij uiteindelijk 6% zuivere propolis in het product aanwezig zal zijn.

Juglans regia UE

lymfen.
Ondersteunt de natuurlijke afweer.
Antioxidant.
Speelt een rol bij de darmfunctie.
Is goed voor de vetstofwisseling.
Ondersteunt de functie van de nieren