fytobell logo

 

Fumexit helpt je te stoppen met roken

Het beste voornemen: breek met tabak

Omdat het jaar bijna in rook is opgegaan, hoeft niemand zijn gezondheid of zijn leven in rook te laten opgaan en dus kunnen maar best goede voornemens worden gemaakt tegen dit jaareinde. Want nieuwjaar is een beetje zoals een nieuw schooljaar beginnen: een onbeschreven blanco agenda die je zelf mag invullen en waarbij je voor een groot stuk zelf kan bepalen hoe die zullen ingevuld worden. Misschien is het niet erg gemakkelijk of comfortabel om precies in de feestweken te stoppen met roken, omdat de sociale druk dan erg groot is, maar er zijn gelukkig goede, natuurlijke, veilige en ook doeltreffende middelen. Want roken: het is echt levensgevaarlijk. Daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. De vraag is: hoe kan je veilig, en toch definitief stoppen met roken.

 

Goede voornemens maken is nooit verkeerd, vooral niet als het de gezondheid ten goede komt: Stoppen met roken bijvoorbeeld. Want het is nu wel voor iedereen duidelijk dat tabak de gezondheid ernstig beschadigt: van long- en keelkanker, blaaskanker tot huid- en oogaandoeningen, emfyseem, veranderingen in de hersenen, maag-darmaandoeningen, hart- en vaatziekten, zwangerschapsproblemen, potentievermindering, haaruitval, enz... Een recent onderzoek heeft daar nog een belangrijk risico aan toegevoegd. Aan de universiteit van Lausane in Zwitserland is een studie afgerond waaruit onomstotelijk blijkt dat rokers niet minder dan 44 percent meer risico lopen op het krijgen van diabetes type 2. Koppel daaraan ook de cardiovasculaire problemen en je hebt voldoende redenen om er zo snel mogelijk mee te breken.

 

Stoppen is niet altijd gemakkelijk en niet altijd zijn nicotinevervangende middelen van toepassing, want het is het probleem zo’n beetje verschuiven.

 

Gelukkig is er FUMEXIT. Een natuurlijk preparaat van Fytobell, met plantenextracten die inwerken op het centrale zenuwstelsel en de rookhonger stillen. Een bekende tv-autoriteit en journalist als Ivo Pauwels is dankzij Fumexit van Fytobell gestopt met roken. En als de drang te sterk wordt, neemt hij even de Fumexit-spray die hij altijd op zak heeft, om een paar spraytjes onder de tong te verstuiven en... weg is de trek.

 

„Ik ga nooit meer de deur uit zonder mijn Fumexit”, zegt hij. „Vroeger kon ik niet zonder sigaretten, nu ben ik er gelukkig van verlost dankzij Fumexit. En mocht de verleiding nog eens te groot worden, dan kan ik rekenen op mijn trouwste vriend Fumexit. Iets om altijd op zak te hebben !”

 

Registreer je voor de nieuwsbrief

Fytobell Rode-rijst